Politika privatnosti

Izjava o privatnosti korisnika

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici. Naša Izjava o privatnosti se odnosi na naše bivše, sadašnje i buduće korisnike naših usluga kao i posjetitelja. Posjetom našim stranicama i komunicirajući s nama pristajete na procesiranje i prijenos svojih podataka kako je to opisano u ovoj Izjavi o privatnosti.

Tehnoprom d.o.o. se obavezuje:

– Da neće prodavati, distribuirati ili na neki drugi način otkrivati informacije o korisnicima osim na Zahtjev od strane zakona, u slučaju javne sigurnosti ili po Sudskom nalogu.
– Da će podatke o korisnicima strogo čuvati i biti dostupni samo zaposlenima u Tehnoprom d.o.o. kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Koje osobne podatke prikupljamo od posjetitelja naše web stranice?

Na  našoj stranici, bit ćete zatraženi unijeti ime i prezime, e-mail adresu, poštansku adresu, grad, državu, telefonski broj i trenutnu IP adresu.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristite moje podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo unosa podataka pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:
– za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
– kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora,
– za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe proizvoda i usluga.

Što je kolačić?

Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije.

Da li na web stranici ima kolačića treće strane?

Ima jedan vanjski servis koji korisniku sprema limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane ove web stranice, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Trenutno omogućujemo: Mjerenje posjećenosti Google analytics. Ako želite onemogućiti da vam navedeni servis sprema kolačiće, možete to učiniti na sljedećem linku:
Google Analytics:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Direktni kontakt

TEhnoprom d.o.o. vas može direktno kontaktirati putem e-mail adrese ili druge informacije koju ste predali pri registraciji kako bi potvrdili navedene informacije.

Izmjene Izjave o privatnosti korisnika

Duplex s.p. zadržava pravo da izmjeni, nadogradi ili suspendira ovu politiku privatnosti u bilo kojem trenutku prema vlastitom nahođenju. Sve promjene po pitanju politike privatnosti će biti objavljene na ovoj web stranici.

Kontakt za dodatna pitanja

Ako postoje bilo kakva pitanja ili komentara u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

admin@tehnoprom-bl.com